Banketai

Furšetai

Prisijunk prie mūsų

Morkų sriuba su imbieru

Kad pagamintumėte morkų ir imbierų sriubą 4 porcijoms, jums reikės:

  • morku sriuba4 vnt. svogūnų
  • 2 skiltelės česnako
  • 40 g šviežio imbiero
  • 1 kg morkų
  • 1 vnt. raudonosios paprikos
  • 4 šaukštai aliejaus
  • 1 arbatinis šaukštelis kario
  • Druska
  • šviežiai maltų pipirų
  • ½ šaukštelio cukraus
  • 1 l vištienos sultinio
  • 200 ml kokosų pieno
  • 100 ml apelsinų sulčių
  • 150 g grietinėlės

Dideliame puode įkaitinkite aliejų ir suberkite smulkiai supjaustytus svogūnus, česnakus ir imbierą. Maišydami šiek tiek patroškinkite. Tuomet į puodą sudėkite stambiai supjaustytas morkas, papriką, įberkite kario ir cukraus, įpilkite vištienos sultinį ir viską užvirkite. Sumažinkite ugnį ir uždengę puodą sriubai leiskite virti 20−25 min. Įpilkite kokosų pieno, apelsinų sulčių ir dar kartą užvirkite. Viską susmulkinkite virtuviniu smulkintuvu, kol masė taps vientisa. Į ją įberkite sumaišytą druską su pipirais ir pagardinkite grietinėle.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone