Banketai

Furšetai

Prisijunk prie mūsų

Šalti užkandžiai

  1. Silkė su pievagrybiais
  2. Silkės suktinukai burokėlių apvalkale
  3. Silkių suktinukai su miško gėrybėmis
  4. Žuvis alaus tešloje
  5. Sterko paštetas, įdarytas lašišos file
  6. Sūdytos lašišos su sviestu ir citrina
  7. Kepta lašišos file
  8. Špinatų vyniotinis su lašiša
  9. Įdarytos žuvys (lydeka, karpis, upėtakis)
  10. Rūkytų žuvų rinkinys
  11. Rūkytos mėsos asorti
  12. Žuvų musas su špinatais
  13. Keptos žuvies asorti su Tadžiki padažu
  14. Kepta vištiena
  15. Vištienos vyniotinis su kietuoju sūriu, žaluma ir migdolų drožlėmis
  16. Kalakutienos pjausnys su greipfrutais
  17. Kalakutienos suktinis su pistacijų riešutais ir bruknių padažu
  18. Vištienos paštetas žaliųjų pistacijų apvalkale
  19. Triušio kepenėlių paštetas su džiovintais vaisiais
  20. Kiaulienos išpjova alaus, balzamiko marinate
  21. Kiaulienos sprandinės suktinukai su mozarela sūriu
  22. Kiaulienos vyniotinis su varškės kremu ir daržovėmis
  23. Kiaulienos vyniotinis su grybais ir graikiniais riešutais
  24. Virtas jautienos liežuvis su krienų padažu
  25. Jautienos rostbifas