Banketai

Furšetai

Prisijunk prie mūsų

Marinuoti ridikėliai

ridikeliai

  • apie 0,5 kg ridikėlių
  • stiklinės vandens
  • stiklinės baltojo vyno acto
  • 2 šaukštelių druskos
  • 2 šaukštelių cukraus
  • šaukšto garstyčių grūdelių ( šviesios, tamsios)
  • juodųjų pipirų grūdeliais
  • lauro lapų

1 – 2 skiltelių česnako (geriau šviežio, kaimiško)
pundelio šviežių krapų (tiks ir su žiedynais)
jei mėgstate aštriau, čili pipiras indeliui

Vandenį sumaišykite su actu, cukrumi ir druska. Paragaukite, ar nieko netrūksta (marinato skonį reguliuokite pagal save)
Į stiklainį sudėkite nelabai plonomis riekelėmis supjaustytus ridikėlius, suberkite garstyčių grūdelius, sudėkite pipirus, lauro lapus, supjaustytus česnakus ir krapus.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone